Over GDH Overzicht

  • Facebook
  • LinkedIn

GDH Stucwerken

GDH stucwerken is een professioneel en vakkundig Stukadoorsbedrijf uit Tilburg. Met meer dan 15 jaar ervaring in alle disciplines van het stukadoorsvak. Kwaliteit, betrouwbaarheid en netjes werken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Door nauw overleg met u als klant garanderen wij een correcte uitvoering van het werk. Door een strakke planning zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden beginnen op het afgesproken tijdstip en dat wij het werk binnen de afgesproken termijn opleveren. Wij werken met eersteklas materiaal en houden ons aan de voorschriften voor verwerking. Wij vinden het belangrijk om schoon en netjes te werken. Dat kunt u dan ook van ons verwachten. De medewerkers van GDH stucwerken zijn netjes en klantgericht. Wij denken met u mee, leveren vakwerk en vertrekken niet voordat alles weer keurig is opgeruimd.

Indien gewenst kunnen wij bijkomende werkzaamheden voor u laten uitvoeren. Denk aan timmerwerk, loodgieterswerk, elektrowerk en dakdekkerswerk. Daarvoor beschikken wij over een netwerk van betrouwbare, professionele partners.


"Stukadoren als grote passie"
Voor mij is stukadoren een combinatie van vakmanschap en kunst. Daar komt vakkennis en het juiste gereedschap bij kijken. Maar ook de ervaring en het inzicht om elk soort stucwerk te kunnen maken. Van de wanden in een modern appartement tot de ragfijne ornamenten aan het plafond van een monumentaal pand.

.................................................................

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!
Glenn den Heijer

GDH Stucwerken
Schipluidenlaan 145
5035 KE Tilburg
013 - 571 54 91
06 - 53 70 59 08
info@gdhstucwerken.nl