Over GDH Overzicht

  • Facebook
  • LinkedIn

Wat zijn de stappen als u ons inschakelt?

1. Afspraak en offerte
Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden komt bedrijfseigenaar Glenn den Heijer persoonlijk bij u langs. Wanneer er een duidelijk beeld is van de werkzaamheden ontvangt u binnen een paar dagen een heldere offerte.

2. Planning
Als u akkoord gaat met de offerte maken we in overleg een planning.

3. Aan de slag
Op het afgesproken tijdstip gaan wij voor u aan de slag. Wij zijn u zo min mogelijk tot last en gaan met respect om met uw inboedel. Uw vloeren, meubels en andere spullen worden zorgvuldig afgedekt en afgeplakt. Tijdens de werkzaamheden ruimen wij zoveel mogelijk de rommel meteen op.

4. Oplevering
Wanneer alle werkzaamheden klaar zijn, verricht Glenn den Heijer samen met u een grondige eindcontrole. Alles wordt netjes opgeruimd en u krijgt advies hoe u het beste het nieuwe stucwerk kunt onderhouden.

5. Nazorg
Wanneer er toch nog iets is waarover u niet tevreden bent of waarover u vragen heeft, dan is een medewerker van GDH stucwerken snel ter plaatse om dat voor u op te lossen.


"Stukadoren als grote passie"
Voor mij is stukadoren een combinatie van vakmanschap en kunst. Daar komt vakkennis en het juiste gereedschap bij kijken. Maar ook de ervaring en het inzicht om elk soort stucwerk te kunnen maken. Van de wanden in een modern appartement tot de ragfijne ornamenten aan het plafond van een monumentaal pand.

.................................................................

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!
Glenn den Heijer

GDH Stucwerken
Schipluidenlaan 145
5035 KE Tilburg
013 - 571 54 91
06 - 53 70 59 08
info@gdhstucwerken.nl