Over GDH Overzicht

  • Facebook
  • LinkedIn

Stukadoren als grote passie

“Zo, dat ziet er strak uit”, is een reactie die ik vaak van klanten krijg. Ik vind het een van de mooiste complimenten om als stukadoor te krijgen.

Het stukadoren is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was ook stukadoor. Als kind keek ik vol bewondering hoe hij muren weer helemaal glad kreeg. En hoe hij allerlei details in het stucwerk maakte, zoals lijsten en bijzondere ornamenten. Toen al is bij mij de passie voor het stukadoren ontstaan.

Voor mij is stukadoren een combinatie van vakmanschap en kunst. Daar komt vakkennis en het juiste gereedschap bij kijken. Maar ook de ervaring en het inzicht om elk soort stucwerk te kunnen maken. Van de wanden in een modern appartement tot de ragfijne ornamenten aan het plafond van een monumentaal pand.

In 1997 heb ik GDH stucwerken opgericht. GDH staat voor Glenn den Heijer. Met mijn stukadoorsbedrijf werk ik in Tilburg. Tegenwoordig maken wij ook steeds meer stucwerk in de wijdere omgeving van Tilburg.

Afhankelijk van de omvang van een project werk ik alleen of met een team aan een opdracht. Ik werk nauw samen met een aantal andere collega’s die snel inzetbaar zijn. Het voordeel voor de klant is dat de lijnen kort zijn. Ik ben makkelijk en snel bereikbaar. En als een klus groot is of haast heeft, is er snel een team beschikbaar voor de uitvoering.

In de loop van de jaren vroegen klanten mij regelmatig of wij ook schilderwerk konden uitvoeren. Naast het stukadoren zijn wij ons daarop gaan toeleggen. Daardoor voeren wij steeds vaker gecombineerde opdrachten uit. Voor de klant biedt dat voordeel en gemak. Omdat de klant met één partij te maken heeft bespaart hij kosten en is de planning van de werkzaamheden een stuk makkelijker.

Tot onze klanten horen particulieren, bedrijven en organisaties. Voor al deze partijen houden wij ons bezig met nieuwbouw, renovatie, verbouwingen en onderhoudswerk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Kijk dan naar onze referenties.

.................................................................

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!
Glenn den Heijer

GDH Stucwerken
Schipluidenlaan 145
5035 KE Tilburg
013 - 571 54 91
06 - 53 70 59 08
info@gdhstucwerken.nl